Bag med, Bagværk, Højtider, Kager, Klassiker, nødder, Opskrifter

Vaniljekranse

Vaniljekranse

Vaniljekranse

Vaniljekranse

Med sprøde mandler

Bliver det mere klassisk jul end vaniljekranse?

Duften af friskbagte vaniljekranse er helt fantastisk, og lige det der skal til for at få den helt rigtige julestemning frem, i hvert fald hos mig

De her er med mandler, så de er sprøde på den helt perfekte måde, og smager selvfølgelig dejligt af vanilje og smør.

de her lækre pebernødder er helt sikkert også noget for dig.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Vaniljekranse

Vaniljekranse

Klassiske og sprøde
Udskriv Pinterest
Antal: 130 stk

UDSTYR I SHOPPEN

  • Vaniljepasta
  • Stjernetyl
  • Condi bøtter

Ingredienser

  • 2 Vanilje stang
  • 400 g Smør
  • 350 g Sukker
  • 2 Æg
  • 480 g Hvedemel
  • 150 g Mandler

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200ºC alm. ovn
  • Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud. Mas vaniljekorn og lidt sukker sammen, så kornene skiller.
  • Kom dine mandler i en minihakker eller foodprocessor og blendt dem til fint mel.
  • Vanilje, sukker og smør, røres godt sammen. Bruger du røremaskine, så brug k-spaden. Rør æggene i et ad gangen, og tilsæt her efter mandelmel og mel.
  • Dejen skal være forholdsvis blød, den må dog ikke flyde ud når du har sprøjtet den, så skal der mere mel i.
  • Kom 1/4 del af dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, kommer du for meget dej i bliver det meget hårdt at sprøjte ud. Sprøjt kransene ud på en plade med bagepapir i den ønsket størrelse. Mine er ca. 5 cm. i diameter.
  • Bages ved 200 grader i ca. 10 min. eller til de er gyldne i kanten.
  • Når kagerne har kølet på en rist, skal de opbevares i en tætsluttet dåse.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering