Mycryo Tempereringspulver

199,00 DKK

Beskrivelse

Mycryo Tempereringspulver

Med tempereringspulver fra Callebaut er det legende let at temperere chokolade.

Pulveret består af 100% kakaosmør.

Mængde: 600 g

Det er ekstremt nemt at bruge, alt du skal gøre er at:

  1. Smelte chokoladen til 40-45ºC enten over vandbad eller i mikroovnen.
  2. Lad chokoladen køle af til 34ºC ved mørk chokolade og 33ºC ved, mælk og hvid chokolade.
  3. Tilsæt 1% Mycryo pulver til chokoladen og rør det godt rundt. (1 g til 100 g chokolade)
  4. Lad chokoladen køle til 31-32ºC for mørk chokolade og 29-30ºC ved mælk og hvid chokolade.

Vi anbefaler at man måler pulveret af med en finvægt med decimaler.

Har du husket termometeret?

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kage inspiration.

Yderligere information

Vægt 0.7 kg
Størrelse 12 × 8 × 19 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mycryo Tempereringspulver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest