Luksus havregrynskugler
Ingen jul uden havregrynskugler
Callebaut chokolade
Condi bøtter
krymmel
- 50 g Smør - blødt
- 130 g Havregryn
- 130 g Brun farin
- 80 g Kokosmel
- 50 g Kakao
- 0,5 tsk. Mandelessens
- 30 g Mørk chokolade
- 1 dl. Fløde
- Krymmel
- Kokosmel
Smelt chokoladen, og bland det sammen med resten af ingredienserne, brug gerne hænderne, det er nemmest.
Ælt til det hele er sammenhængende, og sørg for at der ikke er nogle smør klumper.
Hvis massen er blevet varm og klistret, kan du evt. stille den på køl i 20 min. inden du triller dem. Form små kugler og rul dem i kokosmel.
Læg dem på et fad og stil dem i køleskabet, de er bedst når de har stået på køl i en halv times tid.
Opbevar dem på køl