Go Back
Luksus havregrynskugler

Luksus havregrynskugler

Ingen jul uden havregrynskugler
Antal 50 stk

Equipment

  • Callebaut chokolade
  • Condi bøtter
  • krymmel

Ingredienser
  

  • 50 g Smør - blødt
  • 130 g Havregryn
  • 130 g Brun farin
  • 80 g Kokosmel
  • 50 g Kakao
  • 0,5 tsk. Mandelessens
  • 30 g Mørk chokolade
  • 1 dl. Fløde
  • Krymmel
  • Kokosmel

Sådan gør du
 

  • Smelt chokoladen, og bland det sammen med resten af ingredienserne, brug gerne hænderne, det er nemmest.
  • Ælt til det hele er sammenhængende, og sørg for at der ikke er nogle smør klumper.
  • Hvis massen er blevet varm og klistret, kan du evt. stille den på køl i 20 min. inden du triller dem. Form små kugler og rul dem i kokosmel.
  • Læg dem på et fad og stil dem i køleskabet, de er bedst når de har stået på køl i en halv times tid.
  • Opbevar dem på køl