Banankage med rabarber - Det Glade Køkken

Banankage med rabarber

16 personer

Banankage med rabarber

Ender det også altid med at du har 2-3 bananer liggende som er blevet lige brune nok til at du vil spise dem?

Forleden havde jeg både bananer og et bundt rabarber der skulle bruges. Jeg blev ret hurtig enig med mig selv om, at det måtte da kunne kombineres til noget lækkert. Og det kunne det!

Det blev til en banankage med rabarber top – den kombination er vildt lækker!

Den søde banankage kombineret med den syrlige rabarber, er efter min mening, den perfekte kombination. At kagen så også er simpelt at lave, og kan pyntes/præsenteres på mange forskellige måder er jo bare et ekstra plus.

Opskriften passer perfekt i størrelsen til en bradepande med låg, så den er også lige til at tage med på tur.

Jeg valgte at skære min kage i aflange snitter, sprøjte cremen på med en stjernetyl og pynte med en spiselig blomst (stedmoderblomst).

Der er til ca. 16 gode stykker i den her portion, men det afhænger helt a hvor store stykker man kan lide

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter