Chokoladekage med glasur - Det Glade Køkken

Chokoladekage med glasur

16 personer

En klassiker – Chokoladekage med glasur

Hvem kan ikke bruge en god opskrift på chokoladekage?
Det her er en opskrift uden flere elementer, besværlige mousser og marcipanbånd. Her kommer opskriften på en helt klassisk chokoladekage med glasur og krymmel!

Sådan en chokoladekage man kan bage 100 gange, uden at blive træt af den. Du kan snildt pifte den op med en lækker pisket ganache og lidt friske bær, eller bag den i nogen springforme, flæk dem på midten og brug den som bunde i en lækker mousse kage med en frisk syrlig bær mousse.

Men den smager nu også helt fantastisk lækkert med en god glasur og festligt krymmel på toppen.

Ud over at kagen smager rigtig godt, så holder den sig også fugtig i flere dage, den nåede at stå 3 dage her hjemme inden den røg i fryseren til romkugler, og den var altså stadig dejlig fugtig på 3. dagen.

Desuden klæder en god omgang vaniljeis og en håndfuld friske bær også kagen ganske godt.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter