Dessert med hyldeblomst

12 personer

Dessert med hyldeblomst og rabarber

Kiksebund, hyldeblomstmousse og rabarber/ribs kompot.
Den her sommerdessert er nem, hurtig og så smager den bare af sommer.
Den er lavet i portionsglas, super nemt fordi du ikke behøver tænke på snittet, skarpe kanter osv. og så er den lige til at tage med på tur. Jeg bruger små Weck glas til min dessert, laves de i et større glas, bliver der ikke 12 portioner ud af det.
Desserten kan sagtens laves dagen før, dog min. 4-6 timer før den skal serveres, så den kan nå at sætte sig.
Opskriften på hyldeblomstmoussen finder du hos Pernille fra Bondemad lige her 
Den skal ganges med 2 for at passe til opskriften.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter