Fødselsdagslagkage opskrift - Den bedste lagkage opskrift – Det Glade Køkken

Fødselsdagslagkage

10 personer
Niveau

Ingen fødselsdag uden lagkage! Denne fødselsdagslagkage emmer af fødselsdag, sommer og hygge, når det er bedst. Den er fyldt med vanilje, jordbær, chokolade og marcipan, og så passer den perfekt til enhver festlig anledning eller bare en solrig sommerdag på terrassen.

Fødselsdagslagkage opskrift

Det her må være den ultimative fødselsdagslagkage opskrift. Den er super fin, og du har kage til 10 personer, hvis du følger opskriften. For at gøre den ekstra festlig kan du sætte flag i den, men den er også super fin, lige som den er. 

Jeg laver råmarinerede jordbær og kommer i kagen, men du behøver ikke at råmarinere dem. Du kan i stedet bare bruge samme mængde jordbær, skære dem ud og fordele dem på flødeskummet, når den samles.

Den bedste lagkage opskrift

Det er ofte til fødselsdage, at vi laver lagkage, men i virkeligheden kan det jo også spises på andre tider. Denne lagkage opskrift er også super god til en helt almindelig eftermiddag, hvor det skal være lidt ekstra lækkert.

Det er en fødselsdagslagkage, som de fleste børn også kan lide. Der er nogle simple men gode smage, hvor alle kan være med. Du kan derfor sagtens lave den som en fødselsdagslagkage til børnefødselsdag. Pynt den evt. med lidt ekstra pynt eller flag.

Hvis du vil prøve en anderledes lagkage, kan du prøve min tiramisu lagkage.

star

2 kommentarer

yayatsyareezat@gmail.com

papa

Luise Sofie Larsen

Hejsa
Bager du dem en ad gangen, eller flækker dem bagefter?

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter