Kanelkage – klassisk, saftig og svampet - Det Glade Køkken

Kanelkage – klassisk, saftig og svampet

16 personer

Kanelkage – klassisk, saftig og svampet

Hvem elsker ikke en god kanelkage? Det gør jeg i hvert fald.

En kanelkage er måske ikke lige så fancy som en fin mousse kage eller en cheesecake med spejlblank gelé. Men når det kommer til smag, så syntes jeg sagtens en kanelkage kan konkurrerer med alle de fine lidt mere avanceret kager. For hold nu k*ft hvor smager den altså bare lækkert!

Blød, svampet, sød og med en smule bitterhed fra kaffen i glasuren – jeg ELSKER det!

Og så lad os lige slå et slag for de klassiske bradepandekager – de er jo geniale. De er super nemme at tage med, de skal ikke på køl, de kræver ingen fancy forme og så er det nemt at lave store portioner.

Jeg vil det næste stykke tid komme med mine bud på lækre bradepandekager. så lad mig høre hvis der er en special kage i mangler en god opskrift på, skriv til mig på instagram, facebook eller i kommentar sporet under opskriften – jeg glæder mig til at høre fra jer!

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter