Koldthævet Fastelavnsboller

12 personer
Niveau

Fastelavnsboller med det hele – en klassiker der burde spises hele året!

Fastelavnsboller er fantastiske, de smager virkelig dejligt så det er næsten synd de ikke bliver spist resten af året også.
Den her version er på den gammeldags slags. De er lavet af en gærdej, fyldt med creme, remonce og chokolade – altså alt det gode hvis du spørger mig.

Denne opskrift kan du både lave som koldthævet, så skal du blot følge opskriften som beskrevet neden for. Eller du kan lave dem uden koldthævning hvis du er utålmodig.

Vælger du ikke at koldthæve dem, skal du tilsætte 30 g gær i stedet for 20.

Du ska lade dejen hæve tildækket i ca. 45 min, eller til dobbelt størrelse.

Lad dejen hæve i 45-60 min. efter de er blevet fylt inden du bager dem.

I opskriften bruger jeg kagecreme fra pose, men jeg vil anbefale dig at lave den selv fra bunden, det er slet ikke så svært, og så smager det meget bedre.

Jeg vil anbefale jer at bruge opskriften fra Annemette Voss, den er rigtig lækker og nem at gå til.

Vælger du at bruge en creme fra pose, så vælg den økologiske fra Dr Oetker, den skal nemlig koges op og bliver god fast. Skift evt. en dl. af mælken ud med fløde, så er det ekstra godt.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter