Kransekage top opskrift - Det bedste kransekagetårn til nytår – Det Glade Køkken

Kransekage top

8 personer

Her får du den bedste kransekage top opskrift. Når det er nytår, så spiser de fleste kransekage til champagnen, når man hopper ind i det nye år.

Du kan dog sagtens spise kransekage året rundt, da det næsten er synd, hvis det kun spises én gang om året. Du kan lave et fint kransekagetårn til studenterfesten, fødselsdagen eller bare når du har lyst til kransekage. 

Den bedste kransekagetop opskrift

Kransekage top hører sig nytåret til, i hvert fald hvis du spørger mig! Jeg ELSKER kransekage, sprød/sej på ydersiden og blød og saftig inden i, lige præcis sådan er den her kransekage.

Har man ikke mod på at kaste sig ud i denne kransekage top opskrift, kan man sagtens bruge denne opskrift til at lave stænger med. Så undgår du at skulle bruge tid på at måle hver enkelt stykke, så det bliver til de flotte ringe. Følger du denne kransekagetårn opskrift, så får du cirka 8-10 ringe. Det kan i stedet blive til 15-20 mindre stykker kransekage.

Lav dit kransekagetårn forinden 

Du behøver ikke at lave dit kransekagetårn på dagen, du skal bruge det. Rent faktisk kan du lave det flere uger før og så fryse de enkelte ringe ned efter bagning. Det giver også en mere saftig tekstur. Her er det vigtigt at påpege, at du ikke skal putte glasur på inden nedfrysning. Det kan du gøre, når det er tøet op igen.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter