Mørbradgryde med kartoffelmos
Mørbradgryde med kartoffelmos – en familiefavorit
Nok siger kalenderen forår, men derfor kan man godt nyde en lækker gryderet med kartoffelmos – i hvert fald hjemme ved os!
Mørbradgryde er et hit både hos børn og voksne her hjemme. Min søn Marius trak næsten ikke vejret mellem hver bid han tog. Og da han opdagede der var rester tilbage til dagen efter, kom der et “juhu” da vi skulle have aftensmad.
Men med en kombinationen af fløde, bacon og champignon kan man så andet end at elske det?
Den her ret er nem at lave, og det er også en god ret hvis der er en masse grøntsager i køleskabet der er ved at blive trætte af livet, så kommer du dem bare i gryden.
Det er en perfekt ret at lave dobbeltportion af. Frys sovs og kartoffelmos ned hver for sig. Så får du en lækker bagt kartoffelmos næste gang du skal have mørbradgryde.
Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.
Vi hjælper hinanden