Nytårskagen

10 personer

 

 

Nytårskagen – er du klar?

Hvis ikke du helt ved hvad du skal lave til dessert nytårsaften kommer her mit bedste bud.
Opskriften er forholdsvis nem at gå til, omend den indeholder en del elementer.
Læs opskriften helt igennem inden du går i gang, og spørg endelig hvis du er i tvivl om noget.

Kagen består af en lækker mazarin bund, mandel praliné, passionsfrugt curd, passionsfrugt mousse og vanilje mousse.
Den er overtrukket med en spejlblank glaze, pyntet med glimmer, blomster, chokolade snirkler og fine pyntekugler.

Kagen skal laves over flere dage, da hver “etappe” skal sætte sig inden du kan lave den næste.
Jeg laver det på følgende måde:

Dag 1. Bag mazarin bund, lav praliné, passions curd og passionsmousse. Sæt på køl til den har sat sig og senere på forst.

Dag 2. Lav vaniljemousse og støb indlægget fra dag 1 ind i. Lad det sætte sig på køl inden det kommes på frost.

Dag 3 morgen. Lav glaze og glaze den frosne kage. Stil på køl til om aftenen hvor kagen pyntes. Kagen kan også pyntes om eftermiddagen, men skal der blomster i kagen, er det lettest at gøre når den er tøet op
Tag kagen ud af køleskabet 20-30 min. før servering, så smager den bedst.

Kagen er lavet med de 2 silikoneforme Ø18 og Ø2, find dem på webshoppen her
Har du ikke 2 silikoneforme så kan kagen sagtens laves med 2 forskellige str. springforme. Bare husk bagepapir i bunden, og kageplast i siderne.

 

star

Vi hjælper hinanden

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter