Rabarber/lime kage - Det Glade Køkken

Rabarber/lime kage

12 personer

Rabarber/lime kage – Verdens bedste lagkage

Ja, jeg havde altså stadig en god portion rabarber i haven der bare stod og ventede på at blive lavet om til en kage!
De blev til denne ekstremt lækre rabarber/lime kage med pistacie bund. marengs top og lækre macarons. Og jeg lyver ikke når jeg siger, at det er nok den bedste lagkage jeg har lavet! Hold nu k*ft den smagte godt!

Det var en bestillings kage, så med resterne fik jeg lavet en mini kage, så vi selv kunne smage den. Min mor og far fik også lov til at smage, og da de havde spist den tikkede der en sms ind på min telefon.

“OMG… det er en af de allerbedste kager du nogensinde har lavet.
Skøn balance mellem syre og sødme.
Kæmpe stor ros til dig! ♥️”

Så bliver man lidt glad. Men jeg havde ikke selv smagt kagen endnu, så jeg strøg ud i køleskabet for at smage, og HOLD NU OP! Den smager helt fantastisk

Normalt spiser jeg ikke ret meget af de kager jeg laver, jeg har simpelthen lavet for meget kage til, at jeg har lyst til at spise et helt stykke.

Men den her kage den spiste både min mand, Marius og jeg helt op – og vi var ærgerlige over at der ikke var mere, det må siges at være et godt tegn.

Så hvis du også lige har lidt rabarber liggende i fryseren der kalder på dig, så skal du helt sikkert lave den her lækre kage!

Jeg har bla. pyntet kagen med macarons.
Skallerne er lavet efter denne opskrift fra Biancas verde, fyldet er en halv portion af denne limeganache fra Maja Vase.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

1 kommentar

Stella

Hej
Jeg overvejer meget at lave denne kage. Den lyder virkelig lækker. Men jeg har ingen brænder til toppen. Kan man evt komme andet på toppen?

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter