Mangler du lige de sidste småkager til julebordet på mandag? Så er de her lækre romsnitter perfekte til dig. De tager ikke ret lang tid at lave, de er nemme at gå til og så smager de bare virkelig godt.
Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.
Bland mel og hjortetaksalt. Kom smøren i, i små tern, tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt det sammen til en dej. Del dejen i 3 lige store dele, og rul dem til lange pølser. De skal være lige så lange som din bageplade.
Læg dejen på en bageplade med bagepapir. Tryk dem let flade med hånden.
Bag stængerne i 10-15 min. eller til de er let gyldne. Mens kagerne bager, laves glasuren.
Romglasuren
Blande alle ingredienserne sammen til en tyk glasur. Når stængerne er bagt færdige, skal de overtrækkes med glasuren med det samme.
Efterfølgende skærer du stængerne i 2 cm. brede snitter, mens de stadig er varme, ellers knækker de når de skæres.
Sørg for at kagerne er helt kolde, inden du ligger dem i en dåse/bøtte, ellers bliver de bløde.
Vi hjælper hinanden