Sirupskage med kirsebær creme - Det Glade Køkken

Sirupskage med kirsebær creme

10 personer

En sirupskage er en klassisk jule/efterårs/vinter kage. Jeg har prøvet at peppe den lidt op med nødder, chokolade og den lækreste creme med amarene kirsebær.

Selvom kagen ser overdådig og svær ud, så er den det ikke!
Bundene er simple at lave, og cremen kræver ikke den store indsats.

Måske det her kunne være en alternativ dessert til juleaften, til dem der ikke kan lide risalamande 😉 Eller måske som det søde indslag til en god julefrokost.

Uanset anledningen, så skal du gøre dig selv den tjeneste at bage den her lækre kage, du vil ikke fortryde det

Verdens bedste sirupskage

Det er virkelig en god kage, og så er det en af de kager, der faktisk er nemmere at lave, end det ser ud til. Selve sirupsbundene er ikke noget, der tager lang tid at lave. Cremen er også ret nem at lave med de fire ingredienser, der skal i.

Hvis du ikke er så vild med kirsebær, kan du godt undlade at komme det i cremen. Jeg synes dog virkelig, at det giver den helt rigtige smag af en god jule sirupskage. Selve denne sirupskage opskrift er ret nem at gå til, så du kan rolig kaste dig ud i det!

Jule sirupskage med smør

Sådan en sirupskage er faktisk en virkelig klassisk julekage. Selve bundene smager meget julet, da der er nogle varme krydderier i. Derudover så er kirsebær jo også noget, man forbinder meget med jul, da vi kommer kirsebærsovs på vores risalamande.

Det er sådan en jule sirupskage, du nemt kan imponere venner og familie med. Den er oplagt at servere som dessert til julefrokosten eller blot som en kage til eftermiddagshyggen. Selvfølgelig kan du også bage den året rundt. Den smager så godt, at det ville være synd, hvis den kun blev bagt i december måned.

star

1 kommentar

Lea

Hej Nicoline, kunne du komme med et alternativ til jukekrydderiet – nu hvor du ikke har det på shoppen mere?
Mvh Lea

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter