Min dejlige mand ELSKER Carbonara, og han plager altid om at få det til aftensmad, så det fik han her den anden dag, med lækkert hjemmelavet hvidløgs/oste brød til.
Kog din pasta som angivet på pakken, husk at gemme 1-2 dl. af kogevandet. I en skål blander du æggeblommer, parmesan ost og lidt peber sammen.
Varm en pande op, pil hvidløget, mas det med hånden og kom det på den varme pande. Steg baconen ind til det begynder at blive sprødt. Fjern hvidløget igen og smid det ud.
Dræn pastaen for vand (husk at gemme lidt vand) og kom det på den varme pande med baconen. Rør det rundt et par gange og fjern så panden fra varmen.
Kom en slat af kogevandet i, rør rundt og hæld æggemassen i.
Rør godt rundt mens ægget tilberedes af eftervarmen og kom igen lidt af vandet i ind til pastaen er lækker blank.
Serveres straks med en omgang frisk parmesan og et friskkværnet peber over.
Vi hjælper hinanden