Talkage opskrift - Talkage med browniebund – Det Glade Køkken

Talkage

20 personer

Talkager har været populære i flere år nu, og det er også helt forståeligt, for de er virkelig fine. Mulighederne for at pynte dem er tæt på uendelige. Det gør det også til den perfekte fødselsdagskage, for den kan, meget nemt, tilpasses fødselaren. Pynt den med hans/hendes ynglings slik, bær, frugt og chokolade, jeg er sikker på, at den nok skal falde i god jord.

Talkage opskrift

Her har jeg lavet en grøn version af den populære talkage, og jeg er rigtig glad for resultatet! Jeg er helt vild med de sommerlige, lette og friske nuancer kagen fik. Til trods for, at det er en lækker, saftig og svampet chokoladekage. Jeg pyntede den med lime, kiwi, vindruer, frisk timian, citronmelisse, grønt slik og marengs.

Talkage pynt

Svinger man en tur forbi bland selv slik afdelingen, er det nemt at få lige præcis den farve pynt, man ønsker. Og man behøver jo ikke ikke holde sig til én farve, en eksplosion af farver ville også være super flot på sådan en kage.

Talkage med browniebund

Jeg har bagt chokoladekagen i en stor bradepande. Efterfølgende har jeg så skåret kagen til et 2-tal. Skær det spejlvendt, så er det nemmere at have med at gøre, når kagen skal vendes over på et fad eller en kageplade.

Print evt. det tal/bogstav som du skal lave, hvis ikke du er helt skarp i frihånds-kage-skæring, det er jeg nemlig ikke. Jeg printede det på et A3 papir, det passede lige med min bradepande til ovnen.

Du må endelig ikke smide kageresterne ud. Lav dem i stedet til de her lækre træstammer

star

3 kommentarer

S

kære du,

vil du mene at man kan lave creme to dage inden den skal bruges? eller hvor tidligt inden skal bruges kan man lave den?

Anders

Kan kagen laves med mascarponecremen allerede dagen før den skal spises uden at det glider helt ud?

Mille

Hej. Du skriver der er til 20 pers. er det når den er skåret som fx to tallet eller hele bradepanden?

Tak for at kunne følge med ☺️

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter