Træstammer med marmoreret marcipan - Det Glade Køkken

Træstammer med marmoreret marcipan

12 personer

Indeholder reklame for Dr. Oetker

Træstammer med marmoreret marcipan er en nem måde, at gøre dine træstammer ekstra fine på.
Det er slet ikke så svært, som du måske tror, at lave marmoreret marcipan bånde. Bare kast dig ud i det! Og når først du smager dine lækre træstammer, så er der ingen der ser om marcipanen er en smule krakeleret – pyt

Hvis du gerne vil se hvordan man laver marmoreret marcipanbånd, så hop over på min Instagram, der ligger en fastgjort storie hvor jeg viser hvordan jeg gør. Og husk lige at jeg er altså ikke ekspert, så jeg gør det på min måde, der er sikkert 1000 måder at gøre det på, men den her metode virker for mig.

Ingen kagerester?

Står du og skal lave en portion træstammer og tænker, “men for pokker Nicoline, jeg har jo ikke nogen kagerester, vi spiser vores kager op” så fortvivl ikke. Det er nemlig fuldt ud legalt at “snyde” sig til kagerester.

Du kan hoppe på cyklen og drøne i Netto. De har kager i “Brødhuset” du sagtens kan bruge. Og gør du det de sidste 2 timer der er åbent, så er det endda billigere. Og ja, du kan også snildt tøffe forbi hylden med kager fra Dancake, Karen Volf osv. de kan nemlig også sagtens bruges! Roulader, mazarinkage, chokoladekage, gulerodskager, muffins, brownies, wienerbrød osv.

Tip

Når jeg bager kager, så skal bundene næsten altid skæres til så de er lige, eller passer i formen. Selvom det ikke er ret meget kage der skæres af, så kommer jeg det altid i fryseren. For til sidst, så er der rester nok til en omgang romkugler eller træstammer.

Vil du gerne have, at dine træstammer er lavet med bagerbrød, så kan jeg anbefale appen Too good to go.

Her kan du købe overskuds brød og kage fra din lokale bager og supermarked til billige penge. Det er både godt for pengepungen og miljøet – what’s not to like?

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter