Verdens bedste chokoladekage

12 personer
Niveau

Verdens bedste chokoladekage

Er du klar? For her kommer opskriften på det jeg mener er den bedste chokoladekage! Den er svampet, saftig, blød og lækker. Når så den bliver kombineret med en omgang fløjlsblød chokolade creme, lavet af en god mælkechokolade, så spiller det hele.

Chokoladen brugt i den her kage er fra Callebaut. Til kagen har jeg brugt en mørk chokolade på 54%, og til cremen har jeg brugt en mælkechokolade på 33%.
Husk, at når det hele handler om chokoladen i den her kage, så bliver resultatet ikke bedre end den chokolade du bruger.

Derfor kan det godt betale sig at finde en god chokolade. God er ikke nødvendigvis lig med høj kakao %. Pris og kvalitet hænger altså sammen når det kommer til chokolade, så den billige til 8,95 for 100g den smager altså bare ikke lige så godt.

Ønsker du at din creme skal smage af andet end mælkechokolade, så find evt. en chokolade med saltkaramel, chili, lakrids eller noget helt andet og brug den i cremen.

OBS. Når du laver chokoladekagen er det vigtigt at alle ingredienser har samme temperatur, så tag smør, æg og creme fraiche ud af køleskabet  god tid, så det kan få stuetemperatur.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter