Verdens bedste chokoladekage opskrift - Chokoladekage med chokolade – Det Glade Køkken

Verdens bedste chokoladekage

12 personer
Niveau

Verdens bedste chokoladekage får du opskriften på lige her. Den er svampet, saftig, blød og lækker. Når så den bliver kombineret med en omgang fløjlsblød chokolade creme, lavet af en god mælkechokolade, så spiller det hele.

Verdens bedste chokoladekage opskrift

Det kan godt være, at det ligner en svær chokoladekage, men det lover jeg, at det ikke er. Den er faktisk ret nem, og så er det bare et stort plus, at den samtidig ser flot ud. Du behøver ikke at bruge en sprøjtepose, når du skal fordele chokoladecremen. Cremen kan også bare smøres ud med en dejskraber. 

Når du laver chokoladekagen, er det vigtigt, at alle ingredienser har samme temperatur, så tag smør, æg og creme fraiche ud af køleskabet i god tid, så det kan få stuetemperatur.

Chokoladekage med chokolade

Chokoladen brugt i den her kage er fra Callebaut. Til kagen har jeg brugt en mørk chokolade på 54% (reklamelink), og til cremen har jeg brugt en mælkechokolade på 33% (reklamelink).


Husk, at når det hele handler om chokoladen i den her kage, så bliver resultatet ikke bedre end den chokolade du bruger.

Derfor kan det godt betale sig at finde en god chokolade. God er ikke nødvendigvis lig med en høj kakaoprocent. Pris og kvalitet hænger altså sammen når det kommer til chokolade, så den billige til 8,95 for 100g den smager altså bare ikke lige så godt.

Ønsker du at din creme skal smage af andet end mælkechokolade, så find evt. en chokolade med saltkaramel, chili, lakrids eller noget helt andet og brug den i cremen. Prøv også min opskrift på brownie med chokoladecreme

 

star

1 kommentar

marcus

jeg vil have kage

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter