Choux au craquelin – vandbakkelse - Det Glade Køkken

Choux au craquelin – vandbakkelse

16 personer

Reklame for Dr. Oetker – kagecremen er sponsoreret

Choux au craquelin eller krakelerede vandbakkelser som de også kaldes. Wauw! Jeg er virkelig stor fan af de små banditter – og næste gang jeg laver dem, skal de helt sikkert ikke være små!

Jeg har for første gang kastet mig ud i at lave de der krakeleret vandbakkelser. Jeg er ellers gået i en stor bue uden om dem, da jeg syntes de så meget avanceret/besværlige ud, med den krakeleret top. Jeg fortryder SÅ meget, at jeg ikke har lavet dem noget før. For HOLD NU OP hvor smager de bare tæske lækkert. Og så er de jo slet ikke svære! Du kan roligt kaste dig ud i at lave dem, du vil ikke fortryde det!

Jeg har lavet mine helt basic uden på, man behøver nemlig ikke gøre det svære for sig selv, når nu det var første gang jeg skulle lave dem, måtte det godt være rimeligt lige til. Udseendet kan man altid lege med når man har styr på teknikken.

Men inden i, der er de et sandt festfyrværkeri når man får dem i munden. Den lækreste konditorcreme kombineret med en passionsfrugt curd, det smager af en varm forårsdag.

Elsker du også alt med vandbakkelsesdej, så kan du jo også prøve min opskrift på walesstang.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

 

Opskriften giver 16 store eller 32 små

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter