Walesstang – klassisk og godt - Det Glade Køkken

Walesstang – klassisk og godt

12 personer

Walesstang er en klassisk og virkelig god kage. En klassisk walesstang går man aldrig galt i byen med. Det er noget de fleste kan lide. Det er en kage der smager fantastisk til enhver anledning, og gør sig særligt godt som en lækker kage til eftermiddagskaffen.

Faktisk er en walesstang slet ikke så avanceret at lave som den måske ser ud – så giv dig endelig i kast med denne lækre kage.

Opskrift på walesstang med vaniljecreme

En walestang er en en stang der laves ud af vandbakkelse. I denne opskrift på walestang kommer der ovenpå vaniljecreme, syltetøj, bær og chokolade. I nogle opskrifter halverer man walesstangen og kommer syltetøj og creme indeni i stedet for.

Tips til at lykkes med vanbakkelse eller walesstang

  • Du må ikke åbne ovnen til walesstængerne for tidligt: Hvis de ikke er bagt færdige, risikerer du, at de falder sammen
  • Hvis din dej er for tynd, vil den ikke hæve ordentligt op
  • Du må ikke overfylde din ovn da det vil betyde mere damp, som også kan give et dårligt resultat
  • Kom din walesstang over på en rist for at køle af
  • Lad walesstangen køle af inden du kommer fyld på

God fornøjelse med min opskrift på walesstang!

 

 

star

1 kommentar

David Junker

Det er ikke klart at begge stænger skal i ovnen samtidig, for der står “put stangen i ovnen”. Det resulterede i mine stænger blev bagt for hurtigt og ikke nåede at sætte sig..

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter