Flødeboller med pistacie bund – Det Glade Køkken

Flødeboller med pistacie bund

18 personer

 

 

Flødeboller med pistacie bund – så er opskriften her ENDELIG!

Nøj det har været en sløv omgang med at få skrevet opskrifter på det sidste
Vi har knoklet løs på webshoppen, kæmpet for at få nye forhandlere, pakket leveringer på livet løs, og når ja, så har vi også lige gravet hele vores have op – hvorfor vokser projekterne altid når man går i gang?

Faktisk har jeg heller ikke haft meget tid, til at være i køkkenet. Jeg kan godt mærke, at jeg SAVNER det rigtig meget.
Jeg kobler helt af når jeg står i køkkenet og bager. Derfor det er efterhånden tiltrængt, at komme i køkkenet igen.

Det er dog blevet til en del flødeboller på det sidste. Dels fordi jeg skulle teste opskrifter af til jer, teste det nye tempereringspulver fra Callebaut (reklamelink) – som by the way er MONSTER genialt! Men jeg har også øvet mig, fordi jeg skal lave et flødebolle kursus for nogle damer meget snart, og det glæder jeg mig til!

Flødebolleræs!

De her flødeboller er med klassisk vanilje flødebolleskum, overtrukket med mørk chokolade på en mørdejsbund med pistacie. De smager monster godt!

Bunden kan du snildt skifte ud med lige præcis den bund du godt kan lide. Vil du gøre det rigtig nemt for dig selv, så kan du købe nogle lækre kiks/småkager. Det kunne fx. være Oreos, cookies, chokoladekiks, mariekiks, havregryns småkager eller noget helt andet.

Mulighederne med flødeboller er heldigvis mange, og jeg kan godt love jer, at der kommer flere opskrifter på flødeboller, for det er mega sjovt at lave.

Men her får I min version på en klassisk flødebolle med et lille twist i bunden.

Opskriften på mørdejen giver nok til 2 portioner flødeboller skum. Jeg anbefaler, at du enten laver alle bundene nu, og så opbevare resten i en lufttæt dåse, de kan holde sig i flere uger. Eller at du laver det antal bunde du skal bruge nu, kommer resten af dejen i en frysepose og fryser det ned til senere.

Prøv også mine luksus flødeboller med karamel i midten!

 

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter