Lækker hjemmelavet sprød müsli - Det Glade Køkken

Hjemmelavet müsli

0 personer

Lækker hjemmelavet sprød müsli.
Yoghurt naturel, müsli og lidt bær plejer at være det jeg spiser til morgenmad i hverdagene. Men jeg har haft svært ved at finde en müsli der faldt lige i min smag. Ofte blev det enten meget sundt og efter min smag kedeligt, eller også blev det alt for sødt og meget hurtigt vammelt.

Det måtte jeg kunne gøre bedre selv. Og hvis du spørger mig, så har jeg nu fundet den perfekte balance mellem det sunde, det søde og det sprøde.
Ligger du ikke lige inde med, eller bryder du dig ikke om de før/nødder/kerner jeg har brugt her, så kan de sagtens erstattes med noget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Når din müsli er kølet af kan du sagtens blande den op med en håndfuld rosiner, tørrede tranebær, kokosflager eller noget helt andet. Jeg har her valgt at komme lidt mørke (70%) chokoladeknapper fra Callebaut i (reklamelink), for det kan jeg rigtig godt lide.

Nok til at fylde et patentglas på 1 L.

Prøv også at bage en god stak amerikanske pandekager til en lækker morgenmad eller brunch.

 

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter